(NkARTUWANNQ GRUNT)QÆW (B:s)E (NnAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NpOLX^INA(B, (Ns(B.(Nm(B.s; (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2007)
(NpOS)QÆBNIK MÆSTITX TEORETI^NU TA DOWÆDKOWU ÆNFORMACÆ@(B, (NQKU MOVNA WIKORISTOWUWATI PRI WIKONANNÆ KURSOWIH Æ KWALÆFÆKACÆJNIH ROBÆT(B, (N]O WKL@^A@TX ELEMENTI GRUNTOWO(B-(NKARTOGRAFÆ^NIH ROBÆT(B, (NPRI WIW^ENNÆ KURSU (B"(NpOLXOWÆ DOSLÆDVENNQ TA KARTUWANNQ GRUNTÆW(B". (NdLQ STUDENTÆW WUZÆW (B"(NaGROHÆMÆQ TA GRUNTOZNAWSTWO(B", "(NzEMLEWPORQDKUWANNQ Æ KADASTR(B", (NBÆOLOGÆW(B, (NEKOLOGÆW(B, (NGEOGRAFÆW(B.s)E
Keywords: (NtIPI GRUNT)QÆW(B.s)E