(NuKRA)QÇNA (B- (NrUMUNÆQ(B: (NREZULXTATI Æ PERSPEKTIWI TRANSKORDONNOGO SPÆWROBÆTNICTWA W KONTEKSTÆ ÃWROÆNTEGRACÆJNIH PROCESÆW(B" =s)E Ucraina-Romania: realizari si perspective de colaborare transfrontaliera in contextul proceselor de integrare europeana : (NTEZI m)QÆVNAR(B. (NNAUK(B. (NKONF(B. (NZA REZULXTATAMI FUNDAMENTALXNIH DOSLÆDV(B. (NZA (B2006 (NRÆK W RAMKAH TRANSKORDONNOGO SPÆWROBÆTNICTWA(B, 17-18 (NKWÆTNQ (B2007 (NROKU (B/s)E - (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E; (NsU^AWSXKIJ UN(B-(NT (B"(N{TEFAN ~EL mARE(B".s ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E [(NB(B. (NW(B.],s, 2007)
(NdO ZB)QÆRNIKA WKL@^ENÆ TEZI U^ASNIKÆW mÆVNARODNOÇ NAUKOWOÇ KONFERENCÆÇ ZA REZULXTATAMI FUNDAMENTALXNIH DOSLÆDVENX ZA (B2006 (NRÆK W RAMKAH TRANSKORDONNOGO SPÆWROBÆTNICTWA (B(17-18 (NKWÆTNQ (B2007 (NROKU(B) (NPRISWQ^ENIH REZULXTATAM Æ PERSPEKTIWAM TRANSKORDONNOGO SPÆWROBÆTNICTWA W KONTEKSTÆ ÃWROÆNTEGRACÆJNIH PROCESÆW(B.s)E
(NuKR(B., (NRUM(B. (NTA ANGL(B. (NMOWAMIs
Keywords: (Nm)QÆVNARODNA POLÆTIKAs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E -- (NrUMUN)QÆQ(B.s)E