(NsU^ASNIJ STAN GRUNTOWIH RESURS)QÆW ~ERNÆWECXKOÇ OBLASTÆ (B: (NnAW^ALXNIJ POSÆBNIK(B,s)E , (N~(B. 1 /s - (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2007)
(NnAWEDEN)QÆ DANÆ PRO KLÆMATI^NÆ UMOWI TA GRUNTOWIJ POKRIW ~ERNÆWECXKOÇ OBLASTÆ(B. (NpROSLÆDKOWANO DINAMÆKU AGROHÆMÆ^NIH POKAZNIKÆW(B, (NEKOLOGÆ^NU TA QKÆSNU OCÆNKU GRUNTÆW ZA DANIMI (B7, 8 Æ 9 (NTURÆW AGROHÆMÆ^NIH OBSTEVENX(B, (NQKÆ ZDÆJSN@WAW ~ERNÆWECXKIJ OBLASNIJ DERVAWNIJ PROEKTNO(B-(NTEHNOLOGÆ^NIJ CENTR OHORONI ROD@^OSTÆ GRUNTÆW TA QKOSTÆ PRODUKCÆÇ(B. (NzAPROPONOWANO ZAHODI Z OHORONI ÇH ROD@^OSTÆ(B. (NdLQ STUDENTÆW BÆOLOGÆ^NIH FAKULXTETÆW(B, (N]O WIW^A@TX GRUNTOZNAWSTWO(B, (NAGROHÆMÆ@(B, (NEKOLOGÆ@ TA SPECÆALÆSTÆW SÆLXSXKOGOSPODARSXKOGO WIROBNICTWA(B.s)E
Keywords: (NgRUNTOZNAWSTWO(B.s