(NfEDERALXN)QÆ ZEMLÆ nÆME^^INI (B=s)E Die Bundeslander Deutschlands : (NfAHOW)QÆ NAW^ALXNÆ TEKSTI NÆMECXKO@ MOWO@ (B/s)E - (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2007)
(NoSNOWNA META PROPONOWANO)QÇ ROBOTI (B- (NZABEZPE^ENNQ ROZWITKU MONOLOGÆ^NOGO MOWLENNQ Z FAHOWIH TEKSTÆW(B, (NGLIB[E ROZUMÆNNQ PRINCIPÆW FEDERALXNOÇ DERVAWI(B, ÇÇ (NPEREWAG TA NEDOLÆKÆW(B, (NPOWNOWAVENX FEDERALXNIH ZEMELX(B, (NTRADICÆÇ KOMUNALXNOGO SAMOWRQDUWANNQ U nÆME^^INÆ(B. (NsPECÆALXNA LEKSIKA(B, (NWPRAWI NA ROZWITOK NAWI^OK PEREKLADU SPRIQTIMUTX ZAKRÆPLENN@ PROJDENOGO MATERÆALU(B. (NfAHOWÆ NAW^ALXNÆ TEKSTI WZQTÆ Z æNTERNETU(B, (NOBROBLENÆ WÆDPOWÆDNO DO PROGRAMI DLQ STUDENTÆW STAR[IH KURSÆW FAKULXTETU ÆSTORÆÇ(B, (NPOLÆTOLOGÆÇ TA MÆVNARODNIH WÆDNOSIN DLQ SPECÆALXNOSTEJ KRAÇNOZNAWSTWO TA MÆVNARODNA ÆNFORMACÆQ(B.s)E
(Nn)QÆM(B. (NMOW(B.s)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (Nn)QÆMECXKA MOWAs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E; (NfAHOW)QÆ TEKSTIs)E