(Nq BUKOWINECX (B:s (NtWORI DLQ FORTEP)QÆANO(B.s)E (NwIP(B.6, /s - (NeLXG)QÆSER(B, (Nj(B.(Nm(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NzOLOT)QÆ LITAWRI(B,s)E, 2002)
(Nu [OSTU ZB)QÆRKU AWTORA UWÆJ[LI TWORI DLQ FORTEPÆANO(B, (NNAPISANÆ W (B1996-1998 Æ 2000(NROKAH(B. (NcE TWORI MALOÇ FORMI(B, (NW BÆLX[OSTÆ OB(B'Ç(NDNANÆ W CIKLI(B: "(NnA DOZWÆLLÆ (B" (9(NP(B'Ç(NS(B), "(NmITÆ(B" (7(NP(B'Ç(NS(B), "(NnASTROÇ(B, (NWRAVENNQ(B, (NZGADKI(B" ( 16 (NP(B'Ç(NS(B) (NTA ÆN(B. (NzAPO^ATKOWANIJ TAKOV CIKL (B"(NpSIHOLOGÆ^NÆ STANI(B" Æ (NSWOÇRÆDNIJ ZA ZADUMOM CIKL (B"(NlÆKARSXKÆ ROSLINI(B", (NW QKOMU AWTOR WÆDDAW NALEVNE SWOÇMU LÆKARSXKOMU FAHOWÆ(B. ç (NW KNIZÆ POLÆFONÆ^NÆ TWORI Æ ÆN[Æ VANRI (B- (NMAR[Æ(B, (NEKSPROMTI(B, (NWALXSI(B, (NLEGENDI(B. (NoKREMIJ ROZDÆL SKLADA@TX CIKLI(B, (NNAPISANÆ PÆSLQ WÆDWÆDIN WISTAWOK BUKOWINSXKIH HUUDOVNIKÆW(B. (NaWTOBÆOGRAFÆ^NIJ ZMÆST MAÇ FANTAZÆQ (B"(NoGLQD TELEFÆLXMU (B"(NhTO WI(B, (NDOKTOR eLXGÆSER(B". (Na ZAWER[U@TX ZBÆRNIK NOWÆ WOKALXNÆ TWORI NA WÆR[Æ ^ERNÆWECXKIH POETÆW(B.s)E