(NnA BISTRIN)QÆ VITTQ (B/s)E - (NtRU[(B, )Qæ(NWAN sTEPANOWI^(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NpRUT(B,s, 2003)
(NdO ZB)QÆRKI WKL@^ENÆ WÆR[Æ æ(B.(NtRU[A UKRAÇNSXKO@ MOWO@ TA W AWTOPEREKLADAH NA ÆTALÆJSXKU(B; (NNOTI NA SLOWA JOGO PÆSENX TA NA WÆR[ æWANA mAZEPI (B"(NoJ GORE TÆJ ^AJCÆ(B". (Na TAKOV AWTOBÆOGRAFÆ^NÆ ZAPISI AWTORA TA STATTÆ Z PERÆODI^NIH WIDANX RÆZNIH KRAÇN PRO NXOGO(B, (NPRO UKRAÇNSXKU POEZÆ@ W æTALÆÇ(B.s)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NuKRA)QÇNSXKAs)E -- (NzB)QÆRNIKI(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E