(NkRA)QÇNA TA L@DI (B((NNÆMECXKOMOWNÆ KRAÇNI TA ÇHNÆ WIDATNÆ L@DI(B) :s)E (NnAW^(B. (NTEKSTI DLQ PRAKTI^NIH ZANQTXs ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2003)
(NmETODI^NA ROZROBKA M)QÆSTITX KRAÇNOZNAW^Æ TEKSTI PRO NÆMECXKOMOWNÆ DERVAWI TA ÇHNÆ NAJBÆLX[Æ MÆSTA(B, (NPOWÆDOMLENNQ PRO WIDATNIH L@DEJ nÆME^^INI(B, (NaWSTRÆÇ(B, (N{WECÆÇ(B. (NdLQ STUDENTÆW(B, (NQKÆ WIW^A@TX NÆMECXKU MOWU QK DRUGU ÆNOZEMNU MOWU(B.s)E
(Nn)QÆM(B. (NMOWO@s)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (Nn)QÆMECXKA MOWAs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E; (NtEKSTIs