Materialele celui de al il-lea congres al intelectualitatii romanesti din regiunea Cernauti. 28 mai 2000 - Fund. Culturala de Binefacere "Casa Limbii Romane". (Cernauti : Alexandru cel Bun, 2001)
(NkNIGA (B"(NmATER)QÆALI ÆÆ KONGRESU RUMUNSXKOÇ ÆNTELÆGENCÆÇ W ~ERNÆWECXKÆJ OBLASTÆ(B" (NWKL@^AÇ W SEBE DOPOWÆDÆ U^ASNIKÆW ÆÆ KONGRESU RUMUNSXKOÇ ÆNTELÆGENCÆÇ W ~ERNÆWECXKÆJ OBLASTÆ(B. (NdOPOWÆDÆ POKAZU@TX WAVLIWÆSTX WIW^ENNQ RUMUNSXKOÇ MOWI(B, ÇÇ (NPOETI^NÆSTX TA KRASU(B. (Nw ZBÆRKU WKL@^ENÆ DOPOWÆDÆ tUDORA zEGRÆ(B, (NoLEKSANDRA kORNÆ(B, (Ng(B. (NbOSTANA TA ÆN(B.s)E