(NsOC)QÆALXNO(B-(NPRAWOWÆ(B, (NEKONOMÆ^NÆ TA PSIHOLOGO(B-(NPEDAGOGÆ^NÆ METODI REFORMUWANNQ UKRAÇNSXKOÇ DERVAWI NA SU^ASNOMU ETAPÆ ÇÇ ROZWITKU (B:s)E (NmATER)QÆALI wSEUKRAÇNSXKOÇ STUDENTSXKOÇ NAUKOWO(B-(NTEORETI^NOÇ KONFERENCÆÇ (B/s)E - (NwSEUKRA)QÇNSXKIJ UNÆWERSITET mÆVREGÆONALXNOÇ aKADEMÆÇ UPRAWLÆNNQ PERSONALOM(B. (N~ERNÆWECXKA FÆLÆQ(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E [(NB(B. (NW(B.],s, 2003)
(Nu WISTUPAH NA KONFERENC)QÆÇ STUDENTÆW TA DOPOWÆDQH WIKLADA^ÆW WUZÆW JDETXSQ PRO RÆZNÆ ASPEKTI PEREHODU EKONOMÆKI UKRAÇNSXKOÇ DERVAWI DO SISTEMI RINKOWIH WÆDNOSIN(B; (NROZKRIWA@TXSQ PRINCIPI UPRAWLÆNSXKOÇ DÆQLXNOSTÆ(B, (NNORMI @RIDI^NOGO ZABEZPE^ENNQ(B, (NROLX MARKETINGOWOÇ ÆNFORMACÆÇ U ZABEZPE^ENNÆ POTREB PÆDPRIÇMNICTWA TO]O(B. (Nw RÆZNIH ASPEKTAH ROZGLQDA@TXSQ PITANNQ SOCÆALXNOGO ZABEZPE^ENNQ NASELENNQ TA PSIHOLOGO(B-(NPEDAGOGÆ^NÆ METODI REFORMUWANNQ UKRAÇNSXKOÇ DERVAWI(B. (NwIDANNQ STANE W NAGODÆ PÆDPRIÇMCQM(B, (NSTUDENTAM Æ WIKLADA^AM EKONOMÆ^NIH DISCIPLÆN(B.s)E
Keywords: (NuKRA)QÇNSXKA DERVAWAs)E -- (NrEFORMUWANNQs -- (NpRAWOW)QÆs)E -- (NeKONOM)QÆ^NÆ(B.s)E; (NeKONOM)QÆKAs)E -- (NeKONOM)QÆ^NA POLÆTIKAs)E -- (NuKRA)QÇNA(B.s)E