(NmENEDVMENT TURISTI^NO)QÇ ÆNDUSTRÆÇ (B:s)E (NnAW^(B. (NPOS)QÆBNIK DLQ WUZÆW (B/s)E - (N{KOLA(B, )Qæ.(Nm(B.s)E; (NoREHOWSXKA(B, (Nt(B.(Nm(B.s; (NkOZXMENKO(B, )Qæ.(Nd(B.s)E; (NlO[EN@K(B, )Qæ.(Nr(B.s)E; (NkRAW^UK(B, (Nr(B.(Nw(B.s; (N{KOLI(B, )Qæ.(Nm(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NkNIGI(B-(Nhh)QÆ(B,s)E, 2003)
(Nu NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU ROZKRIWA@TXSQ OSNOWNÆ PONQTTQ TURIZMU(B. (NWIDI(B, (NZASOBI(B, (NMETODI Æ FORMI TURISTI^NOÇ DÆQLXNOSTÆ(B; (NNAWEDENA HARAKTERISTIKA MÆVNARODNIH(B, (NREGÆONALXNIH TA NACÆONALXNIH TURISTI^NIH ORGANÆZACÆJ(B; (NANALÆZU@TXSQ RÆZNÆ ASPEKTI TURIZMU(B: (NMOTIWACÆQ TURISTI^NIH POÇZDOK(B, (NFORMUWANNQ TURISTI^NOGO PRODUKTU Æ JOGO CÆNI(B; (NROZGLQDAÇTXSQ WPLIW ZOWNÆ[NXOGO Æ WNUTRÆ[NXOGO SEREDOWI]A NA EFEKTIWNÆSTX DÆQLXNOSTÆ TURISTI^NOGO PÆDPRIÇMSTWA(B, (NSTRATEGÆQ DÆQLXNOSTÆ Æ ROZWITKU TURISTI^NOÇ ÆNDUSTRÆÇ(B, (NMENEDVMENT Æ MARKETING TURIZMU(B, (NEWOL@CÆQ ROZWITKU MÆVNARODNOGO TURISTI^NOGO RINKU(B. (NpOSÆBNIK BUDE KORISNIM DLQ STUDENTÆW(B, (NASPÆRANTÆW(B, (NWIKLADA^ÆW Æ FAHÆWCÆW(B, (N]O WIW^A@TX ROZWITOK Æ UPRAWLÆNNQ TURISTI^NOÇ ÆNDUSTRÆÇ(B.s)E
Keywords: (NmENEDVMENTs -- (NtURISTI^NIJ MENEDVMENT(B.s