(Nw)QÆSNIK bUKOWINSXKOGO PRAWOSLAWNOGO UNÆWERSITETU (B:s)E (NzB)QÆRNIK NAUKOWIH PRACX(B.s)E (NwIP(B.1 :s (NtEOLOG)QÆQs)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (Nw)QÆDRODVENNQ(B,s)E, 2003)
(Nu PER[IJ WIPUSK (B" (Nw)QÆSNIKA bUKOWINSXKOGO PRAWOSLAWNOGO UNÆWERSITETU(B" (NUWÆJ[LI STATTÆ Z DOGMATI^NOGO PASTIRSXKOGO BOGOSLOW(B'(NQ(B, Æ(NSTORÆÇ cERKWI TA BOGOSLOWSXKOÇ OSWÆTI(B, Æ(NKONOPISU TA ARHÆTEKTURI HRAMÆW(B. (N~ITA^ ZNAJDE U WIDANNÆ WÆDOMOSTÆ Z BÆOGRAFÆJ MITROPOLITA çWGENA gAKMANA(B, (NARHÆTEKTORA REZIDENCÆÇ bUKOWINSXKIH MITROPOLITÆW jOSIFA gLAWKI(B, (NA TAKOV FÆLOSOFSXKÆ TEORÆÇ POHODVENNQ SWÆTU(B, (NDANÆ PRO UKRAÇNSXKU POLEMÆ^NU LÆTERATURU Æ SU^ASNU PSIHOLÆNGWÆSTIKU(B, (NKOROTKIJ ÆSTORI^NIJ NARIS PRO (B140-(NRÆ^NIJ PERÆOD ÆSTORÆÇ PRAWOSLAWNOÇ CERKWI NA bUKOWINÆ(B, (NKOLI KRAJ PEREBUWAW PÆD AWSTRÆJSXKO@ OKUPACÆÇ@ TA BAGATO ÆN[IH CÆKAWIH(B, (NPOPULQRNO WIKLADENIH MATERÆALÆW(B, (NDOSTUPNIH [IROKOMU KOLU ^ITA^ÆW(B.s)E
Keywords: (NtEOLOG)QÆQ(B.s)E