(NoBL)QÆK Æ ANALÆZ ZOWNÆ[NXOEKONOMÆ^NOÇ DÆQLXNOSTÆ (B:s)E (NMETOD(B. (NWKAZ)QÆWKI TA ZAWDANNQ DO PRAKT(B. Æ (NSEMÆNARSXKIH ZANQTX (B/s)E - (NkOWALX^UK(B, (Nt(B.(Nm(B.s; (NzELENSXKA(B, (No(B.(Nz(B.s; (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2003)
(NmETODI^N)QÆ WKAZÆWKI ROZROBLENÆ WÆDPOWÆDNO DO PROGRAMI KURSU (B"(NoBLÆK Æ ANALÆZ ZOWNÆ[NXOEKONOMÆ^NOÇ DÆQLXNOSTÆ(B". (Nu METODI^NIH WKAZÆWKAH NAWEDENÆ ZAWDANNQ(B, (NQKÆ POGLIBL@@TX TA ZAKRÆPLQ@TX ZNANNQ Z OBLÆKU EKSPORTNO(B-Æ(NMPORTNIH(B, (NKONSIGNACÆJNIH OPERACÆJ(B, (NOPERACÆJ Z PRIDBANNQ(B-(NPRODAVU ÆNOZEMNOÇ WAL@TI(B, (NOPERACÆJ Z DAWALXNICXKO@ SIROWINO@ TA ÆN[IH OPERACÆJ(B, (NPOW(B'(NQZANIH ÆZ ZOWNÆ[NXOEKONOMÆ^NO@ DÆQLXNÆST@(B.s)E
Keywords: (NzOWN)QÆ[NQ EKONOMÆ^NA DÆQLXNÆSTXs)E -- (NoBL)QÆKs)E -- (NaNAL)QÆZ(B.s)E