(NtEORETI^N)QÆ OSNOWI TA METODIKA ROZROBKI TESTOWIH ZAWDANX Z PEDAGOGÆKI (B:s)E (NnAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NsWERDAN(B, (Nm(B.(Nl(B.s; (NsU[ANKO (B, (Nw(B.(Nw(B.s; (NaL)QÃKSÃÃNKO(B, (Nt(B.(Na(B.s)E; (Nn)QÃMKOWA(B, ã.(Nw(B.s)E; (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2003)
(NnAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK ROZKRIWAÇ OSNOWNÆ POLOVENNQ TEORÆÇ TESTÆW Æ METODIKU ROZROBKI TESTOWIH ZAWDANX NA PRIKLADÆ WIW^ENNQ NORMATIWNOGO KURSU PEDAGOGÆKI W UNÆWERSITETÆ(B. (Nu DODATKU WMÆ]ENÆ WARÆANTI TESTOWIH ZAWDANX DWOH TIPÆW ZA TRXOMA OSNOWNIMI ROZDÆLAMI KURSU PEDAGOGÆKI TA FORMI WÆDPOWÆDNIH BLANKÆW(B. (NdLQ WIKLADA^ÆW TA STUDENTÆW PEDAGOGÆ^NIH(B, (NA TAKOV ÆN[IH SPECÆALXNOSTEJ(B.s)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKA(B.s)E