(NmETODIKA WIKLADANNQ TEOR)QÆÇ WIHOWANNQ U wnz (B:s)E (NnAW^(B. (NPOS)QÆBNIK (B/s)E - (NmAFTIN(B, (Nl(B.(Nw(B.s; (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2003)
(Nu POS)QÆBNIKU ROZGLQDA@TXSQ ZAGALXNÆ ZASADI PEDAGOGÆKI(B: (NOSNOWNÆ METODOLOGÆ^NÆ TA METODI^NÆ ASPEKTI ROZDÆLU (B"(NtEORÆQ WIHOWANNQ(B". (NmATERÆALI POKLIKANÆ POGLIBITI ZNANNQ STUDENTÆW Z PEDAGOGÆKI(B, (NUDOSKONALITI PRAKTI^NÆ UMÆNNQ Æ NAWI^KI MAGÆSTRANTÆW ]ODO WIBORU FORM(B, (NMETODÆW(B, (NPRIJOMÆW(B, (NZASOBÆW WIKLADANNQ TEORÆÇ WIHOWANNQ U WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B. (NdLQ WIKLADA^ÆW Æ STUDENTÆW WUZÆW PEDAGOGÆ^NIH SPECÆALXNOSTEJ(B.s)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NwIHOWANNQ(B.s