(NeTIKA (B:s (NmETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ DLQ STUDENTÆW GUMANÆTARNIH FAKULXTETÆW (B/s)E - (NkL)QÆ^UK(B, (Na(B.(Nw(B.s)E; (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NmETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ Z NAW^ALXNOGO KURSU (B"(NeTIKA(B" (NKONKRETIZU@TXSQ U ZAWDANNQH DISCIPLÆNI(B, (NQKÆ POLQGA@TX W OSWOÇNNÆ TEORETI^NOGO ZNANNQ PRO DOBRODÆJNÆSTX TA WMÆNNÆ ZASTOSOWUWATI JOGO NA PRAKTICÆ(B. (NmORALX(B, (NQK PREDMET DOSLÆDVENNQ ETIKI(B, (NWIZNA^AÇ (B"(NL@DSXKE W L@DINÆ(B" (NSAME W AKTIWNÆJ WZAÇMODÆÇ ZÆ SWÆTOM(B. (NpRIZNA^ENÆ DLQ STUDENTÆW WUZÆW(B.s)E
Keywords: (NeTIKA(B.s