(NmETEOROLOG)QÆ^NÆ PRILADI (B:s)E (NmETODI^N)QÆ WKAZÆWKI DO LABORATORNIH ROBÆT (B/s)E - (NmORGO^(B, (No(B.(Nw(B.s; (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NwIDANNQ M)QÆSTITX KOROTKÆ WÆDOMOSTÆ PRO METEROLOGÆ^NÆ PRILADI(B, (N]O WIW^A@TXSQ ZA PROGRAMO@ KURSU (B"(NmETEOROLOGÆQ Æ KLÆMATOLOGÆQ(B" (NTA WIKORISTOWU@TXSQ STUDENTAMI PÆD ^AS LÆTNXOÇ NAW^ALXNOÇ PRAKTIKI(B. (NdLQ STUDENTÆW SPECÆALXNOSTEJ (B"(NgEOGRAFÆQ(B", "(NeKOLOGÆQ(B", "(NzEMLEWPORQDKUWANNQ Æ KADASTR(B".s)E
Keywords: (NmETEOROLOG)QÆQ(B.s)E