(NmETODI WIM)QÆR@WANNQ PARAMETRÆW NAWKOLI[NXOGO SEREDOWI]A (B:s)E (NkONSPEKT LEKC)QÆÇ (B/s)E - (NsMIRNOWA(B, (Nw(B.(Ng(B.s; (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2003)
(Nu KONSPEKT)QÆ WSTUPNOÇ LEKCÆÇ Z KURSU (B"(NmETODI WIMÆR@WANNQ PARAMETRÆW NAWKOLI[NXOGO SEREDOWI]A(B" (NWIZNA^ENÆ OSNOWNÆ ZAWDANNQ KURSU(B, (NSUB(B'Ç(NKTI TA OB(B'Ç(NKTI WIMÆR@WANNQ(B, (NROZGLQNUTÆ ETAPI STANOWLENNQ SU^ASNIH METODÆW WIMÆR@WANNQ(B, (NNAWEDENÆ KLASIFÆKACÆÇ METODÆW WIMÆR@WANNQ TA ZASOBÆW WIMÆR@WALXNOÇ TEHNÆKI(B. (NpRIZNA^ENIJ DLQ STUDENTÆW GEOGRAFÆ^NOGO FAKULXTETU SPECÆALXNOSTÆ (B"(NeKOLOGÆQ TA OHORONA NAWKOLI[NXOGO SEREDOWI]A(B".s)E
Keywords: (NnAWKOLI[N)QÃ SEREDOWI]Es)E -- (NmETODI WIM)QÆR@WANNQ(B.s)E