(NpRAKTI^N)QÆ ZAWDANNQ Z MORFOLOGÆÇ SU^ASNOÇ UKRAÇNSXKOÇ MOWI(B.s)E (NwIP(B.3, /s - (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NdO TRETXOGO WIPUSKU METODI^NOGO POS)QÆBNIKA Z MORFOLOGÆÇ SU^ASNOÇ UKRAÇNSXKOÇ MOWI UWÆJ[LI WPRAWI Æ ZAWDANNQ Z TEMI (B"(NdÆÇSLOWO(B" (NW OBSQZÆ(B, (NPEREDBA^ENOMU NAW^ALXNO@ PROGRAMO@(B. (NsISTEMA ZAPROPONOWANIH REPRODUKTIWNIH TA KONSTRUKTIWNIH WPRAW SPRQMOWANA NA ZAKRÆPLENNQ U STUDENTÆW TEORETI^NIH WÆDOMOSTEJ PRO DÆÇSLOWO TA NA WIROBLENNQ PRAKTI^NIH UMÆNX Æ NAWI^OK U Z(B'(NQSUWANNÆ GRAMATI^NIH ZNA^ENX USÆH DÆÇSLÆWNIH FORM(B, (NA TAKOV U ZDÆJSNENNÆ MORFOLOGÆ^NOGO ROZBORU ZA NAWEDINIMI SHEMAMI(B. (NpOSÆBNIK PRIZNA^ENIJ DLQ STUDENTÆW TRETXOGO KURSU UKRAÇNSXKOGO WÆDDÆLENNQ FÆLOLOGÆ^NOGO FAKULXTETU(B.s)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E -- (NgRAMATIKAs -- (NmORFOLOG)QÆQs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E