(NpROGRAMNE ZABEZPE^ENNQ eom(B. (NzAWDANNQ(B, (NPRAWILA OFORMLENNQ TA ZAHISTU KURSOWIH ROB)QÆT (B/s)E - (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2003)
(NmETODI^N)QÆ WKAZÆWKI MÆSTQTX ZAWDANNQ DO KURSOWIH ROBÆT Z DISCIPLÆNI(B, (NPORQDOK ÇH WIKONANNQ(B, (NPRAWILA OFORMLENNQ TA ZAHISTU(B. (NdOSWÆD WIKONANNQ(B, (NOFORMLENNQ TA ZAHISTU ROBOTI BUDE NADZWI^AJNO KORISNIM PÆD ^AS PODALX[OGO NAW^ANNQ W UNÆWERSITETÆ(B. (NpRIZNA^ENIJ DLQ STUDENTÆW NAPRQMU (B"(NpRIKLADNA MATEMATIKA(B".s)E
Keywords: (Neoms -- (NpROGRAMNE ZABEZPE^ENNQ(B.s