(NtURIZM )QÆ KRAÃZNAWSTWO (B:s)E (NkONSPEKT LEKC)QÆJ(B.s)E (NwIPUSK (B1, /s - (NsAWRAN^UK(B, (Nl(B.(Na(B.s; (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NmATER)QÆAL PODANO ZA PROGRAMO@ DLQ STUDENTÆW WUZÆW SPECÆALXNOSTÆ (B"(NmENEDVMENT TURISTI^NOÇ ÆNDUSTRÆÇ(B". (NwISWÆTLENÆ PITANNQ SUTNOSTÆ(B, (NZNA^ENNQ Æ ZAWDANX KRAÃZNAW^OGO TURIZMU(B. (NoPISANO OSNOWNÆ FORMI TURISTI^NO(B-(NKRAÃZNAW^OÇ ROBOTI TA METODI DOSLÆDVENX PÆD ^AS POHODÆW(B. (NrOZGLQNUTA METODIKA ORGANÆZACÆÇ TA PROWEDENNQ KRAÃZNAW^IH POHODÆW(B.s)E
Keywords: (NtURIZM(B.s; (NkRA)QÃZNAWSTWO(B.s)E