(NmUZE)QÇ kARPATSXKOGO REGÆONU (B=s)E Museums of the Carpathian region ((NlXW)QÆW (B:s)E (NcENTR )QãWROPI(B,s)E, 2004)
(NdANE WIDANNQ KATALOGA WM)QÆ]UÇ WÆDOMOSTÆ PRO MUZEÇ ~ERNÆWECXKOÇ(B, (NlXWÆWSXKOÇ(B, (NzAKARPATSXKOÇ TA ÆWANO(B-(NfRANKÆWSXKOÇ OBLASTEJ(B. (N~ITA^ ZNAJDE TUT WÆDOMOSTÆ PRO ÆSTORÆ@ MUZEJNIH USTANOW(B, Ç(NH OSNOWNÆ FONDI(B, (NSU^ASNÆ EKSPOZICÆÇ(B, (NA TAKOV ADRESI(B, (NGODINI ROBOTI(B, (NTRANSPORTNE SPOLU^ENNQ(B. (NnA OKREMIH STORÆNKAH KNIGI WMÆ]ENÆ DANÆ PRO aSOCÆACÆ@ MUZEÇW TA GALAREJ kARPATSXKOGO REGÆONU(B, (NOBLASNÆ UPRAWLÆNNQ Z PITANX TURIZMU(B, (NREGÆONALXNIJ TURISTI^NO(B-Æ(NNFORMACÆJNIJ CENTR TO]O(B. (NwIDANNQ BAGATO ÆL@STROWANE FOTOGRAFÆQMI(B, (NMAL@NKAMI(B, (NREPRODUKCÆQMI KARTIN(B. (NwONO STANE W NAGODÆ QK SPECÆALÆSTAM(B, (NTAK Æ [IROKOMU KOLU ^ITA^ÆW(B.s)E
(NuKR(B. (NTA ANGL(B. (NMOWO@s
Keywords: (NmUZE)QÇs)E -- (NuKRA)QÇNA(B.s)E