(NdOSL)QÆDVENNQ PORU[ENX PÆZNAWALXNOÇ DÆQLXNOSTÆ (B:s)E (NpRAKTIKUM )QÆZ PATOPSIHOLOGÆÇ (B/s)E - (NdUB^AK(B, (Ng(B.(Nm(B.s; (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NpOS)QÆBNIK WÆDPOWÆDAÇ DÆ@^ÆJ PROGRAMÆ KURSU (B"(NoSNOWI PATOPSIHOLOGÆÇ(B". (NpRAKTIKUM MÆSTITX RÆZNÆ FORMI Æ METODI NAW^ALXNOÇ ROBOTI(B, (NQKÆ ORÆÇNTU@TX STUDENTÆW NA DOSLÆDVENNQ PORU[ENX PÆZNAWALXNOÇ DÆQLXNOSTÆ(B, (NOWOLODÆNNQ NAWI^KAMI Æ WMÆNNQMI PRAC@WATI Z METODIKAMI Æ WIKORISTOWUWATI ÇH U PRAKTI^NÆJ DÆQLXNOSTÆ(B. (NdLQ STUDENTÆW PEDAGOGÆ^NIH FAKULXTETÆW STACÆONARNOÇ TA ZAO^NOÇ FORM NAW^ANNQ(B.s)E
Keywords: (NpATOPSIHOLOG)QÆQs)E -- (Np)QÆZNAWALXNA DÆQLXNÆSTX(B.s)E