(Nz)QÆSTAWNA SEMANTIKA LEKSI^NIH MÆKROSISTEM (B:s)E (NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NkOWTAN@K(B, (Nm(B.(Nr(B.s; (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(Nu SU^ASN)QÆJ SEMANTICÆ WSE ^ASTÆ[E POSTAÇ PITANNQ PRO ROZROBLENNQ PRINCIPÆW ZÆSTAWNIH DOSLÆDVENX(B, (NQKÆ BAZUWALISQ B NA OB(B'Ç(NKTIWNIH KRITERÆQH(B. (NoPISU PRIJOMÆW(B, (NMETODÆW TA ZASOBÆW ZÆSTAWLENNQ LEKSI^NIH UGRUPUWANX PRISWQ^UÇTXSQ CEJ NAW^ALXNIJ POSÆBNIK(B. (NoSOBLIWA UWAGA PRIDÆLQÇTXSQ STATISTI^NIM METODAM DOSLÆDVENNQ(B.s)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NlEKSIKOLOG)QÆQs)E -- (NsEMANTIKAs -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E