(NwSTUP DO L)QÆTERATURNOGO DISKURSU (B=s)E Introduction to Literary Discourse : (NnAW^(B. (NPOS)QÆBNIK (B/s)E - (NmIHAJLENKO(B, (Nw(B.(Nw(B.s; (NmIKIT@K(B, )Qæ.(Nm(B.s)E; (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2003)
(NpOS)QÆBNIK SKLADAÇTXSQ Z (B7-(NMI ROZDÆLÆW(B, (NKOVEN ÆZ QKIH ZNAJOMITX ^ITA^A Z PEWNIM NAPRQMOM ANALÆZU AWTORSXKOGO TA PERSONAVNOGO DISKURSÆW(B. (NkNIGA DAÇ ZMOGU WIROBITI NAWI^KI ÆNTERPRETACÆÇ ANGLOMOWNOGO HUDOVNXOGO TEKSTU(B. (NpOSÆBNIK Ç SKLADOWO@ SPECÆALXNOSTÆ (B"(NaNGLÆJSXKA MOWA TA LÆTERATURA(B". (NdLQ STUDENTÆW(B, (NASPÆRANTÆW(B, (NWIKLADA^ÆW FÆLOLOGÆ^NIH FAKULXTETÆW Æ WSÆH(B, (NHTO CÆKAWITXSQ PROBLEMAMI ÆNTERPRETACÆÇ HUDOVNXOGO TEKSTU(B.s)E
(NaNGL(B.(NMOWO@s
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NaNGL)QÆJSXKA MOWAs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (NmOWOZNAWSTWOs -- (NmOWN)QÆ ZW(B'(NQZKIs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E