)Qæ(NSTORÆQ DOSLÆDVENX KATEGORÆÇ DETERMÆNOWANOSTÆ(B/(NNEDETERMÆNOWANOSTÆ U FRANCUZXKÆJ LÆTERATURÆ (B:s)E (NsPECKURS (B/s - (NpOPOWI^(B, (Nm(B.(Nm(B.s; (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NwIDANNQ )QÇ SPECKURSOM Z ÆSTORÆÇ GRAMATIKI FRANCUZXKOÇ MOWI(B. (Nu SPECKURSÆ ROZGLQDAÇTXSQ PITANNQ ROZWITKU GRAMATI^NIH U^ENX ]ODO PRIRODI ARTIKLQ TA JOGO GRAMATI^NIH FUNKCÆJ U FRANCUZXKÆJ MOWÆ(B. (NaNALÆZU@TXSQ GRAMATI^NÆ KONCEPCÆÇ ARTIKLQ NAJAWTORITETNÆ[IH U^ENIH hh(BVÆÆ - (NhhÆh STOLÆTX(B.s)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NfRANCUZXKA MOWAs -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E