(NkOMP(B'(N@TERN)QÆ MEREVÆ (B:s)E (NkURS LEKC)QÆJ (B/s)E - (NdRONX(B, (Nw(B.(Ns(B.s; (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NrOZGLQNUTO OSNOWN)QÆ PRINCIPI FUNKCÆONUWANNQ LOKALXNIH Æ ROZPODÆLENIH MEREV(B, (NOPISANO APARATNE J PROGRAMNE ZABEZPE^ENNQ(B, (N]O WIKORISTOWU@TXSQ W KOMP(B'(N@TERNIH MEREVAH(B. (NpODANO KOROTKIJ OPIS ÆNTERFEJSU PRIKLADNOGO PROGRAMUWANNQ Æ PRIKLADI KODÆW ELEMENTARNIH PROGRAM EHO(B-(NTESTUWANNQ(B. (NdLQ STUDENTÆW MATEMATI^NIH(B, Æ(NNVENERNIH TA EKONOMÆ^NIH SPECÆALXNOSTEJ(B.s)E
Keywords: (NkOMP(B'(N@TERI(B.s