(NkURS LEKC)QÆJ Z LEKSIKOLOGÆÇ FRANCUZXKOÇ MOWI (B=s)E Cours de lexicologie., , (N~ASTINA (B2 /s - (NwACEBA(B, (Nr(B.(Nw(B.s; (NqKUBOWSXKA(B, (Nn(B.(No(B.s; (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NwIDANNQ M)QÆSTITX OSNOWNÆ ROZDÆLI(B, (NPEREDBA^ENÆ PROGRAMO@ KURSU LEKSIKOLOGÆÇ(B, (NWPRAWI(B, (N]O WIMAGA@TX UMÆNNQ PRAKTI^NO ZASTOSUWATI TEORETI^NIJ MATERÆAL(B, (NTA DODATOK(B. (NrOZRAHOWANE DLQ STUDENTÆW UNÆWERSITETÆW SPECÆALXNOSTÆ (B"(NfRANCUZXKA MOWA Æ LÆTERATURA(B" (NUSÆH FORM NAW^ANNQ(B.s)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NfRANCUZXKA MOWAs -- (NlEKSIKOLOG)QÆQs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E