(NoRGAN)QÆZACÆQ ÆNFORMACÆJNIH SISTEM MARKETINGU (B:s)E (NmETODI^N)QÆ WKAZÆWKI DO LABORATORNIH ROBÆT (B/s)E - (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
)QÆ(NNFORMACÆJNE MODEL@WANNQ U BUDX QKÆJ GALUZÆ EKONOMÆ^NOÇ DÆQLXNOSTÆ NALEVITX DO ROZRQDU NAJBÆLX[ AKTUALXNIH PRIKLADNIH PROBLEM(B. (Nu WIDANNÆ WMÆ]ENÆ REKOMENDACÆÇ ]ODO KOMP(B'(N@TERNOGO WIKONANNQ LABORATORNIH ROBÆT STUDENTAMI(B-(NMARKETOLOGAMI Z PITANX ÆNFORMACÆÇ W PROCESÆ UPRAWLÆNNQ(B. (NnAWODITXSQ STWORENA UKRAÇNSXKIMI SPECÆALÆSTAMI PROGRAMA aKCENT (B6.0, (NA TAKOV [IROKO WVIWANÆ ELEKTRONNÆ TABLICÆ (BMS Excel.s)E
Keywords: (NmARKETINGs -- )QÆ(NNFORMACÆJNÆ SISTEMI(B.s)E