(NoSNOWI L)QÆNGWÆSTIKI TEKSTU (B=s)E Grundlagen der Textlinguistik : (NnAW^(B. (NPOS)QÆBNIK (B/s)E - (Nk)QÆJKO(B, (N`(B.ã.s)E; (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NpOS)QÆBNIK MÆSTITX KOROTKIJ NARIS Z ÆSTORÆÇ LÆNGWÆSTIKI TEKSTU(B, (NOSNOWNÆ PONQTTQ CÆÇÇ DISCIPLÆNI(B, (NWPRAWI NA ZAKRÆPLENNQ TEORETI^NOGO MATERÆALU(B, (NSPISOK LÆTERATURI(B, (NA TAKOV TERMÆNOLOGÆ^NIJ SLOWNIK(B. (NdLQ STUDENTÆW SPECÆALXNOSTÆ (B"(NnÆMECXKA MOWA TA LÆTERATURA(B" (NFAKULXTETÆW ÆNOZEMNIH MOW(B.s)E
(Nn)QÆM(B. (NMOWO@s)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (Nn)QÆMECXKA MOWAs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E