(NsPOLU^EN)QÆ {TATI aMERIKI U MÆVWOÃNNIJ PERÆOD (B(1919-1939) :s)E (NnAW^(B. (NPOS)QÆBNIK (B/s)E - (NsI^(B, (No(B.)Qæ.s)E; (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2003)
(Nu NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU WIKLADENÆ PODÆÇ(B, (NPROANALÆZOWANÆ PROCESI TA QWI]A(B, (N]O WÆDBUWALISQ W sPOLU^ENIH {TATAH aMERIKI U PERÆOD MÆV PER[O@ TA DRUGO@ SWÆTOWIMI WÆJNAMI(B. (NpRIZNA^ENIJ DLQ STUDENTÆW ÆSTORI^NIH FAKULXTETÆW(B, (N]O WIW^A@TX NORMATIWNIJ KURS (B"(NsU^ASNA ÆSTORÆQ KRAÇN zAHÆDNOÇ çWROPI TA pÆWNÆ^NOÇ aMERIKI(B", (NA TAKOV W^ITELÆW Æ U^NÆW STAR[IH KLASÆW LÆCEÇW(B, (NKOLEDVÆW Æ GÆMNAZÆJ(B.s)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQs)E -- (Ns{a(B.s