(NsTIL)QÆSTIKA FRANCUZXKOÇ MOWI (B:s)E (NKURS LEKC)QÆJ (B/s)E - (NpA]UK(B, (Nq(B.)Qæ.s)E; (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NmETA NAW^ALXNOGO WIDANNQ (B- (NOZNAJOMITI STUDENT)QÆW ÆZ ZAGALXNIMI PRINCIPAMI STILÆSTIKI(B, (NWIZNA^ITI STILÆSTIKU QK SAMOSTÆJNU LÆNGWÆSTI^NU DISCIPLÆNU Æ QK OSNOWNU GALUZX TEORÆÇ MOWI(B, (NROZKRITI ZNA^ENNQ Æ MÆSCE STILÆSTIKI U SU^ASNOMU MOWOZNAWSTWÆ(B. (NrOZGLQDA@TXSQ ZAKONI(B, (NQKÆ UPRAWLQ@TX FUNKCÆONUWANNQM MOWNIH ZASOBÆW U RÆZNIH SFERAH SPÆLKUWANNQ(B, (NSPECIFÆ^NÆ OSOBLIWOSTÆ FUNKCÆONALXNIH STILÆW(B.s)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NfRANCUZXKA MOWAs -- (NsTIL)QÆSTIKAs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E