(NwIKONANNQ KURSOWIH )QÆ WIPUSKNIH KWALÆFÆKACÆJNIH ROBÆT (B:s)E (NMETOD(B. (NWKAZ)QÆWKI DLQ STUD(B. (NSPEC(B. 080102 - (NsTATISTIKA (B/s)E - (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(Nu METODI^NIH WKAZ)QÆWKAH WIKLADENO ZAGALXNÆ POLOVENNQ TA REKOMENDACÆÇ ]ODO WIKONANNQ NAUKOWO(B-(NDOSLÆDNIH ROBÆT(B, (NSU^ASNÆ WIMOGI DO OFORMLENNQ REZULXTATÆW DOSLÆDVENNQ(B, (NQKÆSNOÇ PÆDGOTOWKI DOPOWÆDÆ ZA MATERÆALAMI ROBOTI(B. (NdLQ STUDENTÆW(B, (N]O NAW^A@TXSQ ZA SPECÆALXNÆST@ (B080102 - (NsTATISTIKA(B.s)E
Keywords: (NkURSOW)QÆ ROBOTIs)E -- (NwIPUSKN)QÆ ROBOTI(B.s)E