(NaNGL)QÆJSXKA LÆTERATURA (B=s)E English literature : (NmETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ TA ZAWDANNQ DLQ SAMOSTÆJNOÇ ROBOTI Z ANGLÆJSXKOÇ MOWI(B.s)E (N~(B. )Qææ, /s)E - (NmURADHANQN(B, )Qæ.(Ns(B.s)E; )Qæ(NSAÃNKO(B, (Ns(B.(Nw(B.s)E; (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NmETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ TA ZAWDANNQ ROZROBLENÆ QK DOPOWNENNQ DO NAW^ALXNOGO WIDANNQ m(B.(NgEKKER(B, (Nt(B.(NwOLOSOWA(B, (Nw(B.(NrOGOW (B"(NaNGLÆJSXKA LÆTERATURA(B", (N~(B.Æ. - (NtERNOPÆLX(B: (NwID(B-(NWO kARP(B'(N@KA(B, 2001. 245(NS(B. (NdO KOVNOGO ROZDÆLU SKLADENO TERMÆNOLOGÆ^NIJ SLOWNIK TA WPRAWI DLQ PEREWÆRKI ROZUMÆNNQ PRO^ITANOGO J NAWI^OK ROBOTI Z FAHOWO@ LÆTERATURO@(B. (NdODATKOWA LEKSIKA TA DOWÆDKOWIJ MATERÆAL POMÆ]ENÆ U GLOSARÆÇ(B. (NdLQ STUDENTÆW FÆLOLOGÆ^NIH FAKULXTETÆW USÆH FORM NAW^ANNQ ZA SPECÆALXNÆST@ (B"(NzARUBÆVNA LÆTERATURA(B".s)E
(NaNGL(B. (NMOWO@s
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NaNGL)QÆJSXKA MOWAs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E