(NzB)QÆRNIK ZADA^ Æ WPRAW Z KOMPLEKSNOGO ANALÆZU (B((NDLQ STUDENTÆW MATEMATI^NOGO FAKULXTETU(B) /s)E - (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NzAPROPONOWAN)QÆ ZAWDANNQ DLQ PRAKTI^NIH ZANQTX Z KOMPLEKSNOGO ANALÆZU Z NASTUPNIH TEM(B: (NKOMPLEKSNÆ ^ISLA TA ÇH GEOMETRI^NA ÆNTERPRETACÆQ(B, (NZASTOSUWANNQ KOMPLEKSNIH ^ISEL U PLANÆMETRÆÇ(B, (NZBÆVNÆSTX POSLÆDOWNOSTEJ Æ RQDÆW KOMPLEKSNIH ^ISEL(B, (NFUNKCÆÇ KOMPLEKSNOÇ ZMÆNNOÇ TA ÇH DIFERENCÆJOWNÆSTX(B, (NDROBOWO(B-(NLÆNÆJNA FUNKCÆQ(B, (NELEMENTARNÆ FUNKCÆÇ TA WÆDOBRAVENNQ ZA DOPOMOGO@ CIH FUNKCÆJ(B, Æ(NNTEGRUWANNQ FUNKCÆJ KOMPLEKSNOÇ ZMÆNNOÇ(B, Æ(NNTEGRALXNA TEOREMA TA FORMULA kO[Æ(B, (NSTEPENEWÆ RQDI TA DEQKÆ ÇH ZASTOSUWANNQ(B, (NRQDI lORANA(B, (NOSOBLIWÆ TO^KI ANALÆTI^NIH FUNKCÆJ(B, (NOB^ISLENNQ LI[KÆW(B, (NZASTOSÆWANNQ LI[KÆW DO OB^ISLENNQ ÆNTEGRALÆW(B, (NPRINCIP ARGUMENTU TA TEOREMA rU[E(B. (NdLQ STUDENTÆW ÆÆ (B- ÆÆÆ (NKURSÆW MATEMATI^NOGO FAKULXTETU(B.s)E
Keywords: (NmATEMATIKAs -- (NkOMPLEKSNIJ ANAL)QÆZ(B.s)E