(NmOWNIJ ZNAK QK OB(B')QÃ(NKT WIW^ENNQ TEORETI^NOÇ GRAMATIKI (B=s)E Le signe linguistigue comme objet d'etude de la grammaire theorigue : (NkONSPEKT LEKC)QÆJ (B/s)E - (NpOPOWI^(B, (Nm(B.(Nm(B.s; (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NwIDANNQ M)QÆSTITX WSTUPNU LEKCÆ@ Z KURSU (B"(NtEORETI^NA GRAMATIKA FRANCUZXKOÇ MOWI(B". (Nu LEKCÆÇ WISL@ÇTXSQ ODNE ÆZ NAJSKLADNÆ[IH PITANX MOWOZNAWSTWA (B- (NMOWNIJ ZNAK TA JOGO HARAKTERNÆ OSOBLIWOSTÆ(B, (NQKE Ç KL@^OWIM DLQ ROZUMÆNNQ BAGATXOH GRAMATI^NIH PONQTX(B, (N]O ROZGLQDA@TX U NORMATIWNOMU KURSÆ (B"(NtEORETI^NA GRAMATIKA FRANCUZXKOÇ MOWI(B". (NdLQ STUDENTÆW SPECÆALXNOSTÆ (B"(NfRANCUZXKA MOWA TA LÆTERATURA(B" (NWI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B.s)E
(NfRANC(B. (NMOWO@s
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NfRANCUZXKA MOWAs -- (NgRAMATIKAs -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E