(NmEL)QÆORACÆQ GRUNTÆW (B:s)E (NmETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ DO PRAKTI^NIH ROBÆT (B/s)E - (NpOLX^INA(B, (Ns(B.(Nm(B.s; (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NmETODI^N)QÆ WKAZÆWKI PRIZNA^ENÆ DLQ NADANNQ DOPOMOGI STUDENTAM PRI WIW^ENNÆ J ROZRAHUNKU REVIMÆW ZRO[ENNQ TA OSU[ENNQ SÆLXSXKOGOSPODARSXKIH KULXTUR(B, (NPROWÆDNOÇ MEREVÆ(B, (NWIBORÆ KONSTRUKTIWNIH OSOBLIWOSTEJ OSU[UWALXNIH SISTEM(B. (NnAWEDENÆ WSÆ NEOBHÆDNÆ WIHÆDNÆ TA DOWÆDKOWÆ DANÆ DLQ ROZRAHUNKU REVIMU ZRO[ENNQ Æ WODNOGO BALANSU OSU[UWANOÇ TERITORÆÇ(B. (NdLQ STUDENTÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW SPECÆALXNOSTÆ (B"(NaGROHÆMÆQ TA GRUNTOZNAWSTWO(B", "(NzEMLEWPORQDKUWANNQ Æ KADASTR(B", (NA TAKOV BÆOLOGÆW(B, (NEKOLOGÆW(B, (NGEOGRAFÆW(B.s)E
Keywords: (NmEL)QÆORACÆQ GRUNTÆW(B.s)E