(NoHORONA PRAC)QÆ (B:s)E (NmETODI^N)QÆ WKAZÆWKI DO ROZRAHUNKU ÆNTEGRALXNOÇ OCÆNKI WAVKOSTÆ PRACÆ (B/s)E - (NkSXONDZ(B, (Ns(B.(Nw(B.s; (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NmETODI^N)QÆ WKAZÆWKI MÆSTQTX TEORETI^NÆ POLOVENNQ(B, Æ(NNFORMACÆJNIJ MATERÆAL (B((NU DODATKU(B) (NTA PRAKTI^NÆ ZAWDANNQ DO SKLADANNQ KARTI UMOW PRACÆ NA ROBO^OMU MÆSCÆ(B, (NROZRAHUNKU ÆNTEGRALXNOÇ OCÆNKI WAVKOSTÆ PRACÆ TA TARIFU WNESKU NA SOCÆALXNE STRAHUWANNQ WÆD NE]ASNIH WIPADKÆW NA WIROBNICTWÆ(B. (NdLQ STUDENTÆW EKONOMÆ^NIH SPECÆALXNOSTEJ WUZÆW(B, (N]O WIW^A@TX KURS (B"(NoHORONA PRACÆ(B".s)E
Keywords: (NpRACQs -- (NoHORONA(B.s