(Nw)QÆDNO[ENNQ MÆV SEMANTI^NIMI PÆDGRUPAMI (B=s)E Corelatia dintre subansamblurile semantice : (NKONSPEKT LEKC)QÆJ (B/s)E - (NpOPESKU(B, )Qæ.s)E; (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NcQ KNIGA PRO LEKSIKOLOG)QÆ@(B, (NQKU WIW^A@TX STUDENTI Æ KURSU RUMUNSXKOÇ FÆLOLOGÆÇ ~nu ÆM(B. (NfEDXKOWI^A(B. (NkNIGA SKLADAÇTXSQ Z ROZDÆLÆW(B: (NPOLÆSEMÆQ Æ MONOSEMÆQ(B, (NOMONÆMÆKA(B, (NOMOFONÆQ Æ OMOGRAFÆQ(B, (NSINONÆMI Æ OMONÆMI TA ÆN(B.s)E
(NrUM(B. (NMOWO@s
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NrUMUNSXKA MOWAs -- (NlEKSIKOLOG)QÆQs)E -- (NsEMANTIKAs -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E