(NtEKSTI TA ZAWDANNQ Z ANGL)QÆJSXKOÇ MOWI DLQ STUDENTÆW GEOGRAFÆ^NOGO FAKULXTETU (B:s)E (NNAW^(B. (NPOS)QÆB(B. /s)E - (NsEMEN(B, (Ng(B.(Nq(B.s; (NdANILOWI^(B, (No(B.(Nd(B.s; (NsAWRAN^UK(B, (Nl(B.(Na(B.s; (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK MÆSTITX TEKSTI TA ZAWDANNQ Z PITANX OHORONI DOWKÆLLQ(B, (NZAHISTU PRIRODI(B, (NWODNIH RESURSÆW(B, (NEKOLOGÆ^NIH PROBLEM W uKRAÇNÆ(B, (N~ERNÆWCQH(B, (NANGLOMOWNOMU SWÆTÆ(B. (NdO TEKSTÆW ROZROBLENO SLOWNIK TA WPRAWI(B. (NpODAÇTXSQ TAKOV NIZKA LEKSIKOGRAFÆ^NIH DVEREL(B. (NdLQ MAGÆSTRÆW GEOGRAFÆ^NOGO FAKULXTETU SPECÆALXNOSTÆ (B"(NmENEDVMENT ORGANÆZACÆJ(B". ((NsPECÆALÆZACÆQ(B: (NMENEDVMENT ORGANÆZACÆJ PRIRODOOHORONNOÇ DÆQLXNOSTÆ(B).s)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NaNGL)QÆJSXKA MOWAs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E; (NtEKSTIs