(NtEMATI^N)QÆ KONTROLXNÆ ROBOTI Z NÆMECXKOÇ MOWI (B((NDLQ STUDENTÆW (B2 (NKURSU(B) /s)E - (Nk)QÆJKO(B, (N`(B.ã.s)E; (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NpOS)QÆBNIK MÆSTITX TEKSTOWÆ ZAWDANNQ DLQ PEREWÆRKI ZNANX Z LEKSIKI TA GRAMATIKI(B, (NA TAKOV TRENUWALXNÆ WPRAWI DLQ PEREKLADU Z RÆDNOÇ MOWI NA NÆMECXKU(B. (NdLQ STUDENTÆW (B2-(NGO KURSU SPECÆALXNOSTÆ (B"(NnÆMECXKA MOWA TA LÆTERATURA(B" (NFAKULXTETÆW ÆNOZEMNIH MOW(B.s)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (Nn)QÆMECXKA MOWAs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E