(NuN)QÆWERSALXNA MA[INA PRIRODI (B:s)E (NzB)QÆRNIK TEKSTÆW ÆZ ZAWDANNQMI DLQ KREATIWNOGO ^ITANNQ NÆMECXKO@ MOWO@ (B/s)E - (NkANTEM)QÆR(B, (Ns(B.(No(B.s)E; (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NwIDANNQ UKLADENO ZA NOWIM N)QÆMECXKIM PRAWOPISOM(B, (NWÆDPOWÆDNO DO OBSQGU MOWNOGO MATERÆALU TA PROGRAMNIH WIMOG ÆZ NÆMECXKOÇ MOWI DLQ STUDENTÆW BÆOLOGÆ^NIH TA MEDI^NIH FAKULXTETÆW(B. (NzBÆRNIK MÆSTITX CÆKAWÆ TEKSTI(B, (NNAPISANÆ SU^ASNO@(B, (NZROZUMÆLO@ MOWO@(B, (NSPRIQÇ LEGKOMU ZASWOÇNN@ FAHOWOÇ TERMÆNOLOGÆÇ TA WDOSKONALENN@ NAWI^OK DISKUSÆÇ NA ZADANU TEMU(B.s)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (Nn)QÆMECXKA MOWAs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E; (NnAW^ALXN)QÆ TEKSTIs)E