(NrEAN)QÆMACÆJNA PALATA (B=s)E Salonul de reanimare : (NPOEZ)QÆÇ (B/s)E - (NoPA)QÆC(B, (Na(B.s)E; (NsEWERN@K(B, (Nt(B.s ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NbUKREK(B,s, 2003)
(NpOETI^NA KNIGA aRKAD)QÆQ oPAÆCA (B"(NrEANÆMACÆJNA PALATA(B" - (NPER[E WIDANNQ TWORÆW RUMUNSXKOGO POETA UKRAÇNSXKO@ MOWO@ cQ KNIGA (B- (NELÆTARNA(B, (NALE Æ DLQ ZWI^AJNOGO ^ITA^A(B, (NBO W NÆJ (B- (NGLIBOKA FÆLOSOFÆQ Æ PROZORA PRAWDA VITTQ(B. (NdLQ a(B.(NoPAÆCA (B"(NrEANÆMACÆJNA PALATA(B" - (NCE Æ MUKI(B, Æ (NPORQTUNOK WÆD SWÆTOWOGO BOVEWÆLLQ(B. (NcE (B- (NmATI Æ zEMLQ(B, (NDOROGI Æ (B... (NHODA(B, (NDOPOKI SWÆTLA W O^AH(B... (NhODA ^EREZ PROWALLQ(B, (NPÆDSTUPNÆSTX ZRADVU@^OGO ^ASU(B, (NALE J (B- (NwÆRA(B, (NsPODÆWANNQ(B, (NNEWMIRU]E PO^UTTQ L@BOWÆ DO WSXOGO VIWOGO Æ MERTWOGO(B, (N]O BEREVETXSQ W PAM(B'(NQTÆ SERCQ (B- (NpOETA(B, (NsINA(B, (NbATXKA(B, (NkOHANOGO(B...s)E
(NuKR(B. (NTA RUM(B. (NMOWAMIs
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NuKRA)QÇNSXKAs)E -- (NpOEZ)QÆQs)E -- (NrUMUNOMOWNA(B.s