(NeKSPERIMENT U PSIHOLOG)QÆÇ (B:s)E (NNAW^(B. (NPOS)QÆB(B. /s)E - (NpASN)QÆ^ENKO(B, (Na(B.(Ne(B.s)E; (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
"(NeKSPERIMENT U PSIHOLOG)QÆÇ(B" - (NLOGÆ^NE PRODOWVENNQ ROZROBKI Z (B"(NoSNOW EKSPERIMENTALXNOÇ PSIHOLOGÆÇ(B", (NPOKLIKANE PÆDGOTUWATI STUDENTÆW DO SAMOSTÆJNOGO PROWEDENNQ EKSPERIMENTALXNOGO PSIHOLOGÆ^NOGO DOSLÆDVENNQ(B. (NzAPROPONOWANÆ PRAKTI^NÆ ZAWDANNQ DOPOMOVUTX WPRAWLQTISQ U SKLADANNÆ RÆZNIH EKSPERIMENTALXNIH SHEM W ZALEVNOSTÆ WÆD METI DOSLÆDVENNQ(B, (NU STWORENNÆ REPREZENTATIWNIH EKSPERIMENTALXNIH WIBÆROK TA WMÆNNÆ OBROBLQTI(B, (NOCÆN@WATI TA OFORMLQTI REZULXTATI WLASNOGO DOSLÆDVENNQ(B.s)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- (NpRIKLADNA PSIHOLOG)QÆQ(B.s)E