(NdOROGIJ HRISTIQNINE(B, (NPRAGNI DO KRA]OGO (B=s Draga crestine, cugeta spre bine - (NpOPESKU(B, )Qæ.(Nw(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(Nu KNIZ)QÆ WKL@^ENÆ (B150 (NORIGÆNALXNIH KOMENTOWANIH KRILATIH WISLOWÆW Z POSLANNQMI DO MÆVNARODNOÇ MUDROSTÆ(B, (NW ALFAWÆTNOMU PORQDKU(B. (NwONA PRIZNA^ENA DLQ [IROKOGO KOLA ^ITA^ÆW(B.s)E
(NrUMUNSXKO@ MOWO@s
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NrUMUNSXKA MOWAs -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E