(NsILXN)QÆ DÆÃSLOWA NÆMECXKOÇ MOWI (B=s)E Starke Verben im Deutscen : (NNAW^(B. (NPOS)QÆB(B. /s)E - (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NpOS)QÆBNIK SKLADENO WÆDPOWÆDNO DO NAW^ALXNOÇ PROGRAMI KURSU (B"(NpRAKTI^NA GRAMATIKA NÆMECXKOÇ MOWI(B" (NDLQ MOWNIH WUZÆW(B. (NrOZGLQDA@TXSQ FORMI TA OSNOWNÆ ZNA^ENNQ SILXNIH DÆÃSLÆW NÆMECXKOÇ MOWI(B, (NKLASIFÆKOWANIH NA OSNOWÆ WOSXMI RQDÆW ABLAUTU(B. (NdLQ STUDENTÆW FAKULXTETÆW ÆNOZEMNIH MOW(B.s)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (Nn)QÆMECXKA MOWAs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E