(NtOWAROZNAWSTWO (B((NPRODOWOLX^)QÆ TOWARI(B) :s)E (NzB)QÆRNIK PRAKTI^NIH ZAWDANXs)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NzB)QÆRNIK PRAKTI^NIH ZAWDANX UKLADENO WÆDPOWÆDNO DO TEM KURSU (B"(NtOWAROZNAWSTWO(B", (NROZRAHOWANIJ NA STUDENTÆW EKONOMÆ^NIH FAKULXTETÆW ZÆ SPECÆALXNOSTÆ (B"(NmARKETING(B".s)E
Keywords: (NpRODUKC)QÆQs)E -- (NtOWAROZNAWSTWO(B.s