(NuPRAWL)QÆNNQ FÆNANSOWO@ DÆQLXNÆST@ W OPERACÆJNOMU MENEDVMENTÆ (B:s)E (NnAW^(B. (NPOS)QÆBNIK (B/s)E - (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(Nu POS)QÆBNIKU ROZGLQNUTÆ SUTX(B, (NOSNOWNÆ METODI TA PRIJOMI UPRAWLÆNNQ FÆNANSOWIMI RESURSAMI(B, (NAKTIWAMI PÆDPRIÃMSTWA(B, (NPROANALÆZOWANA PROCEDURA WÆDPRAC@WANNQ B@DVETNIH KO[TORISÆW (B((NFÆNANSOWIH PLANÆW(B) (NFÆRMI(B. (NnAW^ALXNIJ POSÆBNIK PRIZNA^ENIJ DLQ STUDENTÆW WUZÆW SPECÆALXNOSTÆ (B"(NmENEDVMENT ORGANÆZACÆJ(B" (NWSÆH FORM NAW^ANNQ(B, (NA TAKOV MENEDVERÆW PÆDPRIÃMSTW WSÆH FORM WLASNOSTÆ(B.s)E
Keywords: (NuPRAWL)QÆNNQ EKONOMÆKO@(B.s)E