(NmENEDVMENT GOTELXNO(B-(NKURORTNOGO )QÆ TURISTI^NOGO SERWÆSU (B:s)E (NkONSPEKT LEKC)QÆJ(B.s)E (N~(B. 1, /s - (NvUK(B, (Nm(B.(Nw(B.s; (NkRULX(B, (Ng(B.(Nq(B.s; (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NrOZGLQDA@TXSQ OSNOWN)QÆ TIPI ORGANÆZACÆJNIH STRUKTUR PÆDPRIÃMSTW GOTELXNO(B-(NKURORTNOGO Æ TURISTI^NOGO SERWÆSU(B. (NnAWODQTXSQ KLASIFÆKACÆÇ SLUVB Æ WÆDDÆLÆW GOTELÆW(B. (NzDÆJSNENA HARAKTERISTIKA OSNOWNIH SLUVB GOTELÆW(B. (NrOZKRITÆ FORMI UPRAWLÆNNQ PÆDPRIÃMSTWAMI GOSTINNOSTÆ(B. (NwISWÆTLENÆ BAZOWÆ PONQTTQ Æ TERMÆNI(B. (NdLQ STUDENTÆW WUZÆW EKONOMÆ^NIH Æ GEOGRAFÆ^NIH FAKULXTETÆW SPECÆALXNOSTEJ (B"(NtURIZM(B" Æ "(NmENEDVMENT ORGANÆZACÆJ(B" ((NSPECÆALÆZACÆÇ (B"(NmENEDVMENT TURISTI^NOÇ ÆNDUSTRÆÇ(B").s)E
Keywords: (NmENEDVMENTs -- (NgOTEL)QÆs)E -- (NtURIZM(B.s