(NoP)QÆR MATERÆALÆW(B. (NwIZNA^ENNQ PEREMÆ]ENX U BALKAH SPOSOBOM wERE]AGÆNA (B:s)E (NMETOD(B. (NWKAZ)QÆWKI TA KONTROLXNÆ ZAWDANNQ DO PRAKT(B. (NZANQTX (B/s)E - (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2004)
(NrOZGLQNUTO GRAFO(B-(NANAL)QÆTI^NIJ SPOSÆB WIZNA^ENNQ KUTOWIH TA LÆNÆJNIH PEREMÆ]ENX DLQ BALOK(B-(NKONSOLEJ TA BALOK NA DWOH OPORAH(B. (NnAWEDENO DOWÆDNIKOWÆ DANÆ DLQ PEREMNOVENNQ EP@R(B, (NPRIKLADI ROZW(B'(NQZANNQ ZADA^(B, (NA TAKOV ZADA^Æ DLQ SAMOSTÆJNOÇ ROBOTI(B. (NdLQ SAMOPEREWÆRKI NAWEDENO WÆDPOWÆDÆ TA EP@RI(B.s)E
Keywords: (NmEHAN)QÆKAs)E -- (NtEHN)QÆ^NA MEHANÆKA(B.s)E