(NmISTECTWO bUKOWINI (B:s (NKATALOG WISTAWKI ~ERN)QÆW(B. (NORG(B. (NnAC(B. (NsPÆLKI HUDOV(B. (NuKRAÇNI W RAMKAH DNÆW KULXTURI bUKOWINI W kIÃWÆ(B. /s)E - (N~ERN)QÆW(B. (NOBLDERVADMÆN(B..s)E; (N~ERN)QÆW(B. (NMÆSXKRADA(B.s)E; (N~ERN)QÆW(B. (NORG(B. (NnAC(B. (NsPÆLKI HUDOV(B. (NuKRAÇNI(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E [(NB(B. (NW(B.],s, 2004)
(NdANE WIDANNQ REPREZENTU)QÃ SU^ASNE MISTECTWO TA TWOR^Æ ZDOBUTKI PROFESÆJNIH BUKOWINSXKIH HUDOVNIKÆW(B. (NmITCÆ bUKOWINI TWOR^O PRAC@@TX DLQ ROZBUDOWI Æ DUHOWNOGO ROZWITKU uKRAÇNI(B, (NPOMNOVU@^I NACÆONALXNÆ KULXTURNÆ NADBANNQ(B. (NmISTECTWO BUKOWINSXKIH HUDOVNIKÆW Ã SWOÃRÆDNIM DZERKALOM SU^ASNOGO VITTQ(B, (NZDOBUTKÆW TA PEREMOG NA[OGO NARODU(B. (NtWOR^IJ DOROBOK BÆLX[ QK P(B'(NQTDESQTI BUKOWINSXKIH HUDOVNIKÆW(B, (NPREDSTAWLENIJ U CXOMU KATALOZÆ(B, (NBUDE CÆKAWIM DLQ BAGATXOH SPRAWVNÆH POCÆNOWUWA^ÆW MISTECTWA bUKOWINI(B.s)E
Keywords: (NmISTECTWOs -- (N~ERN)QÆWECXKA OBLASTX (B((NuKRAÇNA(B).s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E